logo marant 2014 cont


Tel.
+31 (0)72 5743466    E-mail: info@marantkunststoffen.nl

  • Composieten
  • composiet producten
  • Vormstukken

Composiet vormstukkenGlasvezelversterkte (GVK) vormstukken kunnen wij in iedere vorm vervaardigen bij ons in de werkplaats. Het gehele proces van het engineeren, het maken van de mal, het opbouwen van het vormstuk, uit laten harden, coaten en aflevering vindt plaats binnen de muren van Marant Projects. Bij massieve composiete vormstukken die onderhevig zijn aan hoge mechanische krachten komt veel nauwkeurigheid om de hoek kijken om het product de juiste sterkte mee te geven die ook nog chemisch zeer restistent is. Voor het gebruik van massieve vormstukken kun je denken machine onderdelen of opstellingen die in een zware chemische omgeving geplaatst zijn. Door op deze plaatsen gebruik te maken van composiet houd je de onderhoudskosten laag door de corrosievrije eigenschappen van kunststof/composiet.

Daarnaast kun je ook denken aan glasvezelversterkte vormstukken die gemaakt worden ten behoeve van leidingsystemen waar het lastig is om met standaardproducten de inbouwmaten te realiseren. Zo worden binnen Marant Projects vele 'specials' gemaakt, bijvoorbeeld T-stukken, verloop T-stukken, excentrische verloopstukken, bochten en deksels.

Ook voor theatervoorstellingen is het gebruik van glasvezelversterkte vormstukken een uitkomst. Hier gaat het niet zo zeer om de zware chemische omstandigheden of intensiteit, maar om de lichte eigenschappen van kunststof. Door de lichte eigenschappen zijn de vormstukken makkelijk te verplaatsen en te vervoeren.

Afdrukken E-mailadres