logo marant 2014 cont


Tel.
+31 (0)72 5743466    E-mail: info@marantkunststoffen.nl

  • Composieten
  • composiet producten
  • Tanks

composiet tankDoor tanks uit te voeren in kunststof zijn er meerdere voordelen te behalen ten opzichte van traditionele materialen. Door het hele proces van de opbouw van een composiet tank in eigen beheer te houden, kunnen we snel schakelen in het productieproces. Wij bouwen onze eigen mallen voor de opbouw van de tank, hebben gecertificeerde verwerkers in dienst en ook het coaten hebben we in eigen beheer.

Een groot voordeel is het onderhoudsvrije karakter van de tank, waardoor de kosten voor onderhoud zeer laag blijven. Door het gebruik van kunststof heeft u geen last van corrosie. Daarnaast bent u vrij in het ontwerp bij het gebruik van kunststof doordat bijna iedere afmeting te vervaardigen is en de tank naar eigen wensen kan worden gefabriceerd. 

De keuze welk hars type te gebruiken bij de opbouw van de tank is bepalend voor je chemische resistentie en je temperatuurbereik. De zogeheten liner (de eerste laag die in contact staat met het medium) is hierin de sleutel, deze bepaalt of de tank resistent is tegen het medium. Daarna begint de opbouw van de wand die de sterkte bepaalt.

Graag gaan wij de uitdaging aan met u om de onderhoudskosten laag te houden!

Afdrukken E-mailadres