logo marant 2014 cont


Tel.
+31 (0)72 5743466    E-mail: info@marantkunststoffen.nl

  • Composieten
  • composiet producten
  • Leidingsystemen

leiding composietGlasvezelversterkte leidingystemen zijn een steeds groter wordend begrip in onze markt. Door de positieve ervaringen in zware chemische omstandigheden, bij hoge of lage temperaturen en de zeer lage onderhoudskosten die het oplevert zijn GVK leidingystemen een meer en meer geintegreerd begrip in onze industrie.

 

Bij Marant Projects hebben we een jarenlange ervaring en kennis op het gebied van GVK leidingystemen en zijn we gecertificeerd om GVK leidingsystemen te prefabriceren en te monteren.

Binnen Marant Projects zijn we gecertificeerd voor de volgende GVK leidingsystemen:

- GRP leidingystemen (glasvezel versterkte polyester)

- GRVE leidingsystemen (glasvezel versterkte vinylester)

- GRE leidingsystemen (glasvezel versterkte epoxy)

 

De keuze voor het gebruik van welk GVK leidingsysteem het beste past in uw situatie is afhankelijk van het medium, temperatuur en de druk in het systeem. De liner van het leidingysteem bepaalt de chemische resistentie en je temperatuurbereik.  De combinatie van de eerder genoemde drie factoren is bepalend voor de keuze welke glasvezel vesterkte kunststof van toepassing is. Bij Marant Projects hebben we deze kennis met betrekking tot de verschillende soorten GVK en kunnen we u niet allen een goed advies geven over welk type GVK leidingsysteem te gebruiken, maar kunnen we dit ook voor u engineeren, prefabriceren en monteren.

Afdrukken E-mailadres