logo marant 2014 cont


Tel.
+31 (0)72 5743466    E-mail: info@marantkunststoffen.nl

  • Over Marant
  • Het bedrijf

pand

Marant Projects is opgericht in 1955 en is van het begin af aan pionier geweest op het gebied van glasvezelversterkte kunststoffen.

In 1989 is Marant Projects verhuisd van de Zaanstad naar Heerhugowaard. In 1998 is vervolgens gestart met de nieuwbouw van een groter en moderner pand op een andere locatie in Heerhugowaard. Na nog verdere uitbreiding in 2007 is Marant Projects tot op heden nog in dit pand gevestigd.

Marant Projects ziet er vandaag de dag als volgt uit:

Momenteel zijn er 15 mensen werkzaam binnen Marant Projects. Marant Projects is zowel gespecialiseerd in composieten als in thermoplasten. We bouwen nieuwe producten op basis van eigen ontwerp, maar ook op basis van specificaties van de klant. Hierin zijn we zeer flexibel. Het ontwerpen en engineeren van producten heeft Marant in eigen beheer.

Naast het vervaardigen van nieuwe producten houden we ons ook bezig met het repareren en aanpassen van reeds bestaande producten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van tanks, het plaatsen van mangaten in tanks of het maken van diverse aansluitingen. Ook het bekleden van stalen tanks behoort tot de mogelijkheden. 

Daarnaast heeft Marant Projects een team van monteurs beschikbaar voor montage, installatie en reparatie ter plaatse, alsmede voor projecten off-shore.

 

 

Afdrukken E-mailadres