logo marant 2014 cont


Tel.
+31 (0)72 5743466    E-mail: info@marantkunststoffen.nl

  • Thermoplasten
  • Producten thermoplasten
  • Tanks

Thermoplastische tank
Door tanks uit te voeren in kunststof zijn er meerdere voordelen te behalen ten opzichte van traditionele materialen. Door de goede chemische weerstand van kunststof is het voor zeer veel toepassingen geschikt en heeft u geen last van corrosie. Daarnaast is het materiaal ook zeer licht en makkelijk te transporteren en te plaatsen. Bij Marant Projects houden we alles in eigen beheer, van engineering tot aan installatie. Hierdoor kunnen we snel schakelen in het productieproces. Wij bouwen onze eigen mallen voor de vormgeving van de tank en hebben gecertificeerde verwerkers in dienst en ook het coaten doen we in eigen beheer.

Een groot voordeel is het onderhoudsvrije karakter van de tank, waardoor de onderhoudskosten zeer laag blijven. Daarnaast bent u vrij in het ontwerp bij het gebruik van kunststof doordat bijna iedere afmeting is te behalen en de tank naar eigen wensen kan worden gefabriceerd. 

De keuze voor welk type kunststof te gebruiken voor de tank is bepalend voor je chemische resistentie en je temperatuurbereik, dit berekenen wij zelf binnen Marant Projects.

Graag gaan wij de uitdaging aan met u om de onderhoudskosten laag te houden!

Afdrukken E-mailadres